In Manila

Har precis sagt hej da till Emelie pa flygplatsen, hon atervande till Sydney och har jag namnt att jag hatar goodbyes! Tror det slog bade Gab och mig helt plotsligt att detta ar verklighet att vi verkligen sager hej da till allting vi alskat, gar skilda vagar och lamnar allt bakom oss. Ingen av oss kunde klara av att inte grata under bilresan hem.

Tankte lamna den jobbiga biten i inlagget och helt enkelt beratta om dom senaste dagarna i Manila. Landade pa kvallen i Mandags och efter det var det valkomst middag hemma hos Gab, andra dagen vart det sightseeing inne i stan och sedan middag pa japansk restaurang. Vi har vartvat denna resa med fina middagar, eftermiddags te med dessert och annu mera mat. Vi har helt enkelt levt lyxliv pa hogsta niva och ordet semester tas helt plotsligt till en annan level. Med 4 Chauforer, 4 hembitraden och en kock kan man ju inte klaga pa att servicen varit dalig. Rummet blev automatiskt stadat varenda dag, sangarna baddade och maten lagad och att ta undan sin egen tallrik fanns inte ens pa kartan hur mycket man an forsokt! Den stora chocken kom nog dock nar jag varit ute och sprungit tidigt pa morgonen och sekunden innan jag skulle oppna dorren var nagon dar och oppnade och stangde at mig, som att dom pa nagot magiskt satt bara statt dar och vantat. Gar inte riktigt att beskriva i ord men vi har helt enkelt inte lyft ett enda finger denna resa allt har blivit serverat pa silverfat. Bade restaurang maten och massage ingick tydligen i paketet vi inte betalat for och att allt ar gratis gor ju inte resan varre direkt. Vi har sakert inte heller gatt mer an 5 meter da bilen kommer till oss vart man an befinner sig.

Pa onsdagen bar det av till deras semester hus en timme utanfor Manila uppe i bergen. Detta lag inne pa en country club dar man maste vara medlemmar for att komma in pa sjalva omradet. Fran spa anlaggningar till tennis, golf och swimming pools. We had the time of our lives!

Om det kommer kannas konstigt att inte aka tillbaka till Sydney, om det kommer kannas konstigt att inte kunna ringa Emelie 24/7, om det kommer kannas helt fel att inte bo 5 minuter fran varandra och dela precis allting, om jag kommer sakna det... Det finns inga ord for det.



 

 

 

We met, We laughed, We held on fast and then we said goodbye...

 

 

Goodbye my lover, Goodbye my friend - You have been the one for me


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Jaha, så när reser vi iväg tillsammans då? ;) Du verkar ha det minst så bra som du förtjänar i alla fall! Vad heter stället ni bor på? Eller är det din kompis hus?! Fortsätt njut i alla fall!

Pussar och kramar!

2010-11-22 @ 12:33:37
URL: http://milkchocolateandcookies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0