Aussie

Another day in Aussie...

Stter i biblioteket har jobbat hela dagen, min chef skulle komma tillbaka från NZ idag men hon dök aldrig upp på kontoret så jag lämnades med massa arbete och några frågetecken. Nu är jag äntligen klar för dagen och tänker slå ihop datorn! finally. Imorgon ska jag till Sydney uni och göra promotion sen har jag anställnings intervjuer hela eftermiddagen.

Sista dagen i Augusti imorgon sen är det bara att kliva in i September och en nedräkning till slutet på livet i Australien,

I will miss it...


Winter feelings

Började jobba halv 7 igår morse så jag ställde klockan på halv 6. Vaknade med ett ryck och kände mig totalt gråtfärdig, kylan utanför min säng var total och jag fick för första gången en äkta svensk vinter känsla. Alla mornar med 10 minusgrader när man skulle gett sin högra arm för att slippa kliva upp. För att sedan ta på sig dom tjockaste jackor, tröjor och skor med dubbla strumpor för att be en stilla bön att bussen bara måste vara i tid. Öppna ytterdörren och känna den kalla vinterluften slå emot som ett slag rätt i ansiktet och smärta långt under alla lager av tröjor som kändes obefintliga. Snön som knarrade under skorna och minusgrader som vart till en dimma för varje andetag som kom genom munnen. 

Ett evigt väntande på en buss som aldrig var i tid och snabba steg för att nå in till värmen på en arbetsplats man önskade kunde förvandlas till ett annat yrke. För att 8 timmar senare vandra till nästa buss för att gå in i nästa värme av en underbar kväll i ledighet innan allt började igen. Att sedan varenda dag på jobbet såg exakt likadan ut fick bara kroppen att nästan ramla ihop av rastlöshet och en stilla undran... It has to be more in life! 

Och nu med 2 månader från Sverige känns verkligheten alldeles för nära. Veckorna bara rusar förbi och jag har en stor klump i halsen som vägrar försvinna. För om sanningen ska fram Sverige var aldrig tillräckligt för mig, Kommer det någonsin att bli ? 



 


Helg

Min chef var borta den här veckan så jag jobbade från 9 på morgonen till 1 på natten igår, var en aning trött när jag slutade måste jag säga. Imorgon ska jag på Open day för Sydney university och göra lite research till unipackers.

 

Nu ska jag snart iväg och jobba på mitt Café sen är det helg!

 

Tiden går så fort, jag hinner verkligen inte med någonstans tyckte det var helg nyss…

 

 


Helg

Min chef var borta den här veckan så jag jobbade från 9 på morgonen till 1 på natten igår, var en aning trött när jag slutade måste jag säga. Imorgon ska jag på Open day för Sydney university och göra lite research till unipackers.

 

Nu ska jag snart iväg och jobba på mitt Café sen är det helg!

 

Tiden går så fort, jag hinner verkligen inte med någonstans tyckte det var helg nyss…

 

 


Promotion Manager

3 Veckor och 2 dagar sedan jag visade livstecken på denna sida, känns som mycket längre sedan...

Så vad har hänt, ja lite kortfattat vart jag räddad från sjätte våningen i ett brinnande hostel, vittnade slagsmål med knytnävar genom väggen från engelska fotbollshuliganer och vart uppgraderad på mitt internship...

Tro det eller ej men det sistnämnda har blivit till något av en tricky situation,

Blev promotion manager för unipackers och är just nu i full färd med att anställa promoters, har anställningsintervjuer i nästa vecka samtidigt som jag har tusen andra saker att göra klart på kontoret, men jag älskar varenda sekund, det är som att jag är gjord för denna position. Älskar allt som har med marketing att göra och jag är otroligt bra på det!

Nu kommer dock det komplicerade, gick till ett annat ute ställe idag för en intervju att stå i dörren på helgerna så jag kunde få lite extra pengar utöver mitt internship. Det gick inte riktigt som jag tänkt mig...

Killen jag hade intervjun med ÄLSKADE mig, och det är ett svagt ord för att beskriva det hela, han älskade mina ideér och vad jag gjort på Unipackers. Det där dörr jobbet flög bort lika fort som det kommit och istället erbjöd han mig en position som Promotion manager för dom,heltid. Han erbjöd dessutom lön varenda vecka plus att han erbjöd fri mat varje dag. Och jag kan ju inte påstå att mat är något jag har blivit bortskämd med...

Dom hade inte mycket av promotion team just nu så jag skulle få bygga upp mitt egna, jobba mina egna tider med mina egna ideér och min egna personal. Med andra ord anställa vem jag vill och bygga upp precis allt från grunden.


Det kanske låter som lyxproblem och ursäkta språket men vad fan ska jag göra nu...


The end

Dålig uppdatering, I know det börjar bli till en vana.

Pengarna är inte exsisterande och svält väntar helt klart nästa vecka, mitt internship går bra och livet i Sydney är underbart. Orkar faktiskt inte gå in mer detaljerat på mitt liv just nu, känns som att det inte finns någon anledning till att blogga längre. Har ingen motivation alls känns det som, prioriteringarna har förändrats och jag antar att detta blir sista inlägget på ett tag.

Från Californien till Australien - Tack för att ni följt min blogg!

Don't dream your life - Live your dream





RSS 2.0